فعالیت 140 شرکت دانش بنیان در حوزه سلول های بنیادی و طب بازساختی ، ایجاد 5 مرکز جامع طب بازساختی در کشور

به گزارش عینک ارومیه، معاون معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از فعالیت 140 شرکت دانش بنیان در حوزه سلول های بنیادی و طب بازساختی در کشور اطلاع داد و گفت: بنا داریم علاوه بر 5 مرکز جامع طب بازساختی که در دوسال گذشته ایجاد شده 5 مرکز دیگر نیز تا سرانجام سال در کشور راه اندازی کنیم.

فعالیت 140 شرکت دانش بنیان در حوزه سلول های بنیادی و طب بازساختی ، ایجاد 5 مرکز جامع طب بازساختی در کشور

اسماعیل قادری فر معاون معاونت علمی و رئیس مرکز فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در گفت وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی عینک ارومیه درباره توسعه شبکه طب بازساختی و سلول های بنیادی در کشور، گفت: معاونت علمی در این زمینه یک برنامه ملی تعریف است. در حال حاضر شرکت های فعال دانش بنیان در حوزه سلول های بنیادی و طب بازساختی به 140 شرکت رسیده اند که در حوزه سلول تراپی، سلول درمانی و طب بازساختی فعالیت می نمایند و خوشبختانه 100 شرکت از این دانش بنیان ها به صورت فنی احراز صلاحیت و دانش بنیان شده اند.

تعامل معاونت علمی و وزارت بهداشت در فراوری محصولات سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی

وی اضافه نمود: تعامل بسیار نزدیکی که بین معاونت علمی و وزارت بهداشت وجود دارد باعث شده تا محصولات سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در کشور به تدریج وارد بازار مصرفی گردد و با تایید وزارت بهداشت وارد عرصه نظام سلامت و درمان کشور شوند.

رئیس مرکز فناوری های راهبردی معاونت علمی ادامه داد: معاونت علمی کوشش نموده برنامه ملی توسعه علوم فناوری سلول های بنیادی را با یک نگاه تحول آفرین در حوزه ایجاد شرکت های دانش بنیان پیگیری کند و کشور را در حوزه فناوری های سلامت یک قدم به بازار و ایجاد شرکت های دانش بنیان نزدیک کند.

ایران در حوزه سلول های بنیادی در منطقه جنوب غرب آسیا پیشتاز است

قادری فر گفت: هم اکنون 5 مرکز طب بازساختی به ترتیب در دانشگاه های علوم پزشکی تهران، پژوهشگاه رویان، دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشگاه علوم پزشکی کرمان و دانشگاه علوم پزشکی شیراز به عنوان مراکز جامع طب بازساختی و سلول های بنیادی راه اندازی شده و از این منظر جمهوری اسلامی ایران یکی از کشورهای پیشتاز در منطقه جنوب غرب آسیا در حوزه سلول های بنیادی بشمار می رود که همزمان با پرداختن به حوزه های دانشی این عرصه به مقوله مهم توسعه فناوری توجه نموده است.

وی اضافه نمود: در معاونت علمی با تدوین برنامه ملی سعی می کنیم مقوله مهم طب بازساختی و سلول درمانی را به عنوان یکی از فناوری های نوین و نوظهور در حوزه سلامت با یاری وزارت بهداشت تبدیل به یک برنامه رایج و روتین کنیم تا هرچه بیشتر مخاطبین و بیماران از خدمات سلول درمانی و طب بازساختی استفاده نمایند.

ایجاد 5 مرکز جامع طب بازساختی تا سرانجام امسال در کشور

رئیس مرکز فناوری های راهبردی معاونت علمی به نشست سراسری مسؤولان طب بازساختی علوم پزشکی سراسر کشور که در معاونت علمی برگزار گردید اشاره نمود و گفت: علاوه بر 5 مرکز جامع طب بازساختی که در دو سال گذشته ایجاد شده برنامه داریم تا سرانجام امسال 5 مرکز دیگر در مجموعه هایی مثل دانشگاه های علوم پزشکی ایران، علوم پزشکی مشهد، علوم پزشکی یزد و علوم پزشکی خوزستان راه اندازی کنیم تا در اقصی نقاط کشور بتوانیم علاوه بر کار تحقیقات، پژوهش و مطالعات نوآورانه در این حوزه به توسعه محصولات فناورانه در زمینه سلول های بنیادی یاری کنیم و در این عرصه حرف های بیشتری برای مردم داشته باشیم.

انتهای پیغام/

منبع: خبرگزاری فارس

به "فعالیت 140 شرکت دانش بنیان در حوزه سلول های بنیادی و طب بازساختی ، ایجاد 5 مرکز جامع طب بازساختی در کشور" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فعالیت 140 شرکت دانش بنیان در حوزه سلول های بنیادی و طب بازساختی ، ایجاد 5 مرکز جامع طب بازساختی در کشور"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید